NIEUWS


Nůg een geboorte... - woensdag 23 augustus 2017

Fantasia's tweede dochter is begin augustus geboren.
Fantasia aan Nienke: ik heb een dochter! De tweede, ze heet Jonina. Ze is heel gezond en heel lief en mijn oudste dochter is důl op haar, zo leuk! Nee, Heinrich vindt het niet erg dat het geen zoon is. Bij ons gaat dat niet zo. De meisjes zijn erg ingesteld op elkaar. De weg is gebaand voor Jonina's komst door haar zus. Wat is de jeugd weer veel bewuster deze tijd dan wij konden in onze jeugd. Niets menselijks is ons in die zin vreemd. Vergeet niet, dat wij, feeŽn en mensen, dezelfde oorsprong hebben, maar dat we alleen minder verdicht zijn dan jullie. Jonina, prachtig hŤ?

Lees het hele bericht >
Geboren.... - dinsdag 18 juli 2017

Vanmorgen kwam fee Ishilde, zus van Brunhilde en schoonzus van Manfred, melden dat Brunhilde en Manfred trotse ouders zijn geworden van een tweeling: dochter Fanicia en zoon Bonito. Geweldig nieuws natuurlijk! Ik heb Ishilde gevraagd om hen namens ons allerhartelijkst te feliciteren met deze dubbele geboorte.

FeeŽnkoningin Fantasia verwacht in augustus haar tweede kind. Ik maakte me daarom van tevoren lichtelijk zorgen wie van de ons bekende feeŽn in hun plaats bij onze Natuurwezens Zomerweek in Rancy zou/zouden kunnen zijn. Gelukkig meldde Ishilde dat zij namens de feeŽn daar de Natuurwezens-workshops gaat begeleiden, samen met een vertrouwelinge van Fantasia. Zorgen voor niets, dus, want kabouterkoning Jodokus/FranÁois is onlangs ook al enkele keren geweest om ons op e.e.a. voor te bereiden. Inmiddels zijn wij al druk aan het pakken voor vertrek...

Lees het hele bericht >
Het is zo druk... - dinsdag 13 juni 2017

Lieve mensen, wat is het druk... ik kwam er niet eens aan toe om verslag te doen van de geweldige bijeenkomst op 21 mei in Arboretum Poort Bulten, waar we op verzoek van feeŽnkoningin Fantasia met een internationaal gezelschap natuurwezens en 12 mensen bijeen waren. Prachtig park, zonnig weer, veel steentjes verspreid, lekker gepicknickt, fijne lange dag samen. Volgend jaar organiseren we graag weer iets in het kader van FÍte de la Nature, als de natuurwezens ons dat weer vragen!
Maar eerst richten we ons op 23 - 29 juli: de Natuurwezens Zomerweek in Frankrijk, die we samen met natuurwezens zullen doorbrengen. Er is nog plaats op die heerlijke plek van Menno en Jeannette Laaning. Wie doet er mee? Zie Agenda.

Lees het hele bericht >
Pinksteren - zondag 4 juni 2017

Vanmorgen heb ik een tekening mogen ontvangen en daar achter op volgde deze tekst:

Laat de Pinkstergedachte toe in heel je hart, ziel en zaligheid. Laat toe dat je een Godskind bent, voortgekomen uit en gevoed door de Allerhoogste Bron van Goddelijk Leven. Geef je over aan de Straal van Liefde, gekoppeld aan het Pinksterfeest. Deze Straal van Liefde zet alles in beweging wat je behoeft. Deze Straal van Liefde koestert je Zijn, meer dan je doen. En handelend vanuit Zijn komt alles tot je, door je, en stroomt van je uit. Dat is de gedachte achter het Pinksterfeest. Leef en beleef dat feest. Want feest is het, iedere keer dat een kind terugkeert naar het eigen Zijn.
Ik heb gezegd. Sananda

Zalige Pinksteren! Nienke

Lees het hele bericht >
Ontmoetingsbijeenkomsten - maandag 3 april 2017

De natuurwezens kwamen bij ons met een nieuw voorstel. Ze willen graag ontmoetingsbijeenkomsten, zodat mensen met elkaar en met natuurwezens in contact kunnen komen. Wij vinden dat een geweldig idee! Doen jullie mee?
Meer informatie is te lezen onder het kopje SAMENWERKEN: klik op 'Ontmoetingsbijeenkomsten'. De eerste reacties stromen al binnen...
Eric en Nienke

Lees het hele bericht >