NIEUWS


Het is zo druk... - dinsdag 13 juni 2017

Lieve mensen, wat is het druk... ik kwam er niet eens aan toe om verslag te doen van de geweldige bijeenkomst op 21 mei in Arboretum Poort Bulten, waar we op verzoek van feeŽnkoningin Fantasia met een internationaal gezelschap natuurwezens en 12 mensen bijeen waren. Prachtig park, zonnig weer, veel steentjes verspreid, lekker gepicknickt, fijne lange dag samen. Volgend jaar organiseren we graag weer iets in het kader van FÍte de la Nature, als de natuurwezens ons dat weer vragen!
Maar eerst richten we ons op 23 - 29 juli: de Natuurwezens Zomerweek in Frankrijk, die we samen met natuurwezens zullen doorbrengen. Er is nog plaats op die heerlijke plek van Menno en Jeannette Laaning. Wie doet er mee? Zie Agenda.

Lees het hele bericht >
Pinksteren - zondag 4 juni 2017

Vanmorgen heb ik een tekening mogen ontvangen en daar achter op volgde deze tekst:

Laat de Pinkstergedachte toe in heel je hart, ziel en zaligheid. Laat toe dat je een Godskind bent, voortgekomen uit en gevoed door de Allerhoogste Bron van Goddelijk Leven. Geef je over aan de Straal van Liefde, gekoppeld aan het Pinksterfeest. Deze Straal van Liefde zet alles in beweging wat je behoeft. Deze Straal van Liefde koestert je Zijn, meer dan je doen. En handelend vanuit Zijn komt alles tot je, door je, en stroomt van je uit. Dat is de gedachte achter het Pinksterfeest. Leef en beleef dat feest. Want feest is het, iedere keer dat een kind terugkeert naar het eigen Zijn.
Ik heb gezegd. Sananda

Zalige Pinksteren! Nienke

Lees het hele bericht >
Ontmoetingsbijeenkomsten - maandag 3 april 2017

De natuurwezens kwamen bij ons met een nieuw voorstel. Ze willen graag ontmoetingsbijeenkomsten, zodat mensen met elkaar en met natuurwezens in contact kunnen komen. Wij vinden dat een geweldig idee! Doen jullie mee?
Meer informatie is te lezen onder het kopje SAMENWERKEN: klik op 'Ontmoetingsbijeenkomsten'. De eerste reacties stromen al binnen...
Eric en Nienke

Lees het hele bericht >
Facebook Natuurwezens - zaterdag 25 maart 2017

Lieve mensen,
Maaike de Groot stopt met Facebook Natuurwezens, ze heeft het te druk.
Maaike, onze dank! Wie wil Facebook Natuurwezens van haar overnemen?
Neem dan contact op met ons, of met Maaike. We vernemen het graag!
Eric en Nienke

Lees het hele bericht >
Elementwezens van de Runen - zondag 12 maart 2017

Vanmorgen kreeg Nienke voor het eerst contact met een haar onbekend Elementwezen, die zich voorstelde als Rune:
overkoepeld wezen voor alle Runen. Zie onder het kopje 'Natuurwezens' het nieuwe kopje 'De Wijsheid van de Runen' (helemaal onderaan) voor zijn boodschap!

Lees het hele bericht >