Boeken over natuurwezens

De zevende kristalvrouw: communiceren met natuurwezens
Margo Huggers voert innerlijke gesprekken met natuurwezens als kabouters, plantendeva's, elementwezens en vele anderen, ook bij Eric en Nienke en bij Lydia thuis en in samenwerking met Frank Silvis. In haar nét verschenen boekje komen deze natuurwezens zelf met hun verhalen aan bod. Hun boodschap is: "Mensen, maak weer contact met ons en ga met ons samenwerken!" Een geschikt boekje voor een ieder die wil leren om met natuurwezens te communiceren. 
Internet uitgeverij Boekscout, ISBN 9-789402-219661. 

Een zomer met het kleine volkje
Schrijfster Tanis Helliwell trekt een hele zomer op met een leprechaun, een Ierse kabouter, die haar niet alleen heel veel leert over het leven van bijv. feeŽn, elfen en kabouters, maar ook over de onderlinge afhankelijkheid van mensen en elementwezens in hun gezamenlijke evolutionaire bestemming. Een boek waar je heel vrolijk van wordt!
Uitgeverij Christofoor, ISBN 90-6038-496-2.
 
Op reis door visioenenland
Anitsa Kronenberg richt zich door middel van meditatie op de etherische wereld die achter de materiŽle wereld schuil gaat. Ze komt in contact met dieren, stenen, natuurwezens, deva's, gidsen en zelfs voorwerpen. Ze ontdekt dat intelligent bewustzijn overal is. Het is verrassend te merken hoe zeer de etherische wereld invloed heeft op ons dagelijks bestaan, zonder dat we ons dat bewust zijn.
Uitgeverij Angelo, ISBN 9-789079-995363. 

Wat de natuurwezens ons te zeggen hebben
Via 'interviews' van Wolfgang Weirauch met Verena StaŽl von Holstein laten 17 verschillende elementwezens, zoals hout-, metaal-, lucht-, water- en vuurwezens ons weten hoe zij de vormenwereld op Aarde voor ons mensen in stand houden. Het boek geeft ons veel inzichten en wijze raad omtrent samenwerking met hen en onze weg terug naar de eenheid.
Uitgeverij Christofoor, ISBN 90 6038 426 1
 
What does it take to see an elf?
Dit prachtige, meditatieve boekje, vol diepte en innerlijke magie, is geschreven door een IJslandse elf. Het boekje neemt je mee op een reis die je laat intunen op de natuur en de mogelijkheid om elfen te zien. Het boek bevat tekeningen van zieneres/tekenares Ragnhildur Jonsdottir, die het boek ook voor deze elf heeft opgeschreven. De tekst is zowel in het IJslands als in het Engels.
Te bestellen via website www.elfgarden.is. Kosten ruim 16 euro (incl. verzendkosten vanuit IJsland)
 
De magie van het Elfenrijk (open uw bewustzijn voor de onzichtbare wereld van elfen en verrijk uw leven met hun magische krachten)
In dit boek vertelt auteur Marcia Zina Mager op een heel persoonlijke en aangename manier hoe ze zelf voor het eerst in contact kwam met de bewoners van het verborgen koninkrijk en hoe de elfen met hun wijsheden haar leven hebben verrijkt.

Ontmoeting met natuurwezens   en   De aarde genezen
Marko Pogacnik geeft aan hoe hij met en ten behoeve van de natuurwezens en de Aarde werkt, tot heling van beiden.
Uitgeverij Kosmos
 
Gesprekken met de natuur   en   Eén met de natuur
Michael J. Roads laat ons kennismaken met zijn ontwikkelingsweg terug naar de eenheid en zijn eenheidservaringen.
Uitgeverij Vrij Geestesleven