'Natuurwezens en Mensen'

 NATUURWEZENS EN MENSEN, samen op weg naar de Nieuwe Tijd

door Nienke Riemersma, Vera Koenen en Eric André de la Porte,
in samenwerking met wezens uit verschillende natuurrijken en hogere dimensies,
met cover (rechts) en 12 pasteltekeningen van Lydia van Oort.
 
Een boek over onze belevenissen met elfen, kabouters en vele anderen, om samen met hen en samen met elohim, engelen en anderen uit hogere rijken, bij te dragen aan meer eenheid, vreugde, harmonie en schoonheid op Aarde.  Al lezend ervaar je steeds meer vreugde!
 
Drie delen in één band: 
In deel 1 nemen we jullie in verhaalvorm mee op onze avonturen;                                                                       In deel 2 komen 12 verschillende natuurwezens zelf aan het woord;
In deel 3 geven we verdieping, uitleg en achtergrondinformatie.
(Voor korte stukjes tekst uit het boek zie helemaal onderaan deze pagina.)       
 
Lezeres Lydie Smit mailde ons na lezing van ons boek het volgende:
Hierbij wil ik jullie laten weten dat ik het boek 'Natuurwezens en Mensen, samen op weg naar de nieuwe tijd' heb gelezen. Wat een geweldig mooi boek!! Mijn Leven is zeker niet meer hetzelfde!! Ben diep onder de indruk, ook van wat jullie allemaal gedaan hebben om Vrede te bewerkstelligen bij de Natuurrijken onderling. En dan de sterrenpoorten die neergezet zijn, mede met zoveel inzet van de Natuurwezens!! Heel indrukwekkend om dat allemaal te lezen, ook het Lief en Leed wat wordt gedeeld met elkaar!! Het is eigenlijk niet onder woorden te brengen hoe dankbaar ik ben voor dit boek!! Ik ben iedereen heel dankbaar die aan het boek hebben meegewerkt, wat een mooie samenwerking!!! Het heeft mij veel gedaan innerlijk!
 
'Natuurwezens en Mensen' is verkrijgbaar via uitgeverij Boekscout.nl of de boekhandel via
ISBN 9 789461 767011.
 
Wij kunnen het boek zelf ook versturen.
BESTELWIJZE:
Stuur een bestelmail met volledige naam, adres, postcode en woonplaats naar info@natuurwezens.nl
De betaalgegevens worden vervolgens toegezonden. Zodra het bedrag is binnengekomen, wordt het boek zo spoedig mogelijk toegezonden.

Tarieven bestelling 1 boek + portokosten
Nederland:              € 19,- + €  3,95   =   22,95 
Internationaal:        € 19,- + €  9,31  (Eur 1) 
                                € 19,- + € 11,97 (Eur 2)
                                € 19,- + € 14,63 (Wereld)
NB: Voor verzending van meer boeken i.v.m. portokosten s.v.p. contact opnemen via info@natuurwezens.nl
 
 
NATUURWEZENS EN MENSEN, samen op weg naar de Nieuwe Tijd
Stukjes tekst uit het boek: 
Deel 1, Nienke samen met kabouter Jodokus:
Langzamerhand leerden de kabouters veel over nieuwe dingen die de Aarde en de mensheid, de natuur en alle natuurrijken, zouden kunnen helpen. Je moet weten dat mensen vaak nieuwe uitvindingen niet zelf doen, maar krijgen ingefluisterd vanuit de ruimte. Inspiratie noemen ze dat. Ook kabouters willen graag met mensen samenwerken die de Aarde willen helpen om weer schoon en heel te worden en hen weer inspireren. Jodokus vertelde de vrouw dat ze de dag ervoor aan het kabouterboek had kunnen werken, doordat Karlov haar hielp. Vandaag was hij aan de beurt. De vrouw werd erg nieuwsgierig naar alles wat er nog zou gebeuren.
Deel 2, De roze elf Roza via Nienke:
De kabouters deden eerst het meest aan het samenbrengen van verschillende natuurrijken, maar wij kunnen de ijlere rijken beter bereiken dan zij en kunnen zowel kobolden als kabouters optrekken in een hogere trilling, waardoor die rijken meer vreugde en lichtheid zullen leren kennen. Graag willen we elfen opleiden in het vermogen om samen te werken met mensen. Kunnen jullie mensen opleiden om samen te werken met elfen? Of wij samen? Lukt jullie dat? Dan kan er op grotere schaal iets gebeuren dan nu. Dat zouden we heel graag zien.
Deel 3, Diganda, hoofd van alle natuurrijken op Aarde, via Vera:
Dit boek heeft als subtitel ‘Samen op weg naar de Nieuwe Tijd’. Inderdaad een goed gekozen titel, want dat is waar wij allen naar snakken. Een nieuwe tijd samen: in liefde, in verbondenheid, met respect, in samenwerking, met vreugde en schoonheid. Alleen zo kan het gouden tijdperk werkelijk een aanvang nemen en wordt het weer een vreugde om op deze planeet te resideren. Ik nodig je uit, lieve mens, lezer van dit boek, om de relatie weer aan te gaan met jezelf en met ons.