(Aarts-)engelen

      AARTSENGEL MICHAEL       AARTSENGEL LADY FAITH       AARTSENGEL BIJFANA

Klik op bovenstaande kopjes voor onze ontvangen teksten van deze aartsengelen.

Engelen zijn wezens die niet de reis naar verdichting en het ervaren van dualiteit hebben meegemaakt. Het was de bedoeling dat mensen die ervaringen zouden opdoen, terwijl ze in nauw contact zouden blijven met engelen, zijnde hun familieleden die in hogere sferen achterbleven. De val van Atlantis, zo'n 13.000 jaar geleden, heeft de verdichting zoveel groter gemaakt, dat veel mensen geen besef meer hebben dat dat contact niet alleen mogelijk is, maar ook onze natuurlijke staat van zijn is. Velen voelen zich daardoor afgesneden van hun oorsprong.

Door het verhogen van ons bewustzijn is engelenhulp en engelenbegeleiding in deze tijd weer veel gemakkelijker beschikbaar. We moeten daar echter wel zelf om vragen. Onze vrije wil staat hun ongevraagde hulp niet toe en daar kan alleen van worden afgeweken als de persoonlijkheid iets dreigt te overkomen, wat niet in het zielenplan staat.
 
Aartsengelen
Wat engelen betekenen voor de individuele mens, doen aartsengelen ten behoeve van het grote geheel op Aarde. Zij zijn het meest nauw betrokken bij de huidige ontwikkelingen van de Aarde, de mensheid en de natuurrijken. Er zijn twaalf aartsengelen, met hun twaalf vrouwelijke zielenpartners. MichaŽl, GabriŽl, RafaŽl en UriŽl staan het dichtst bij de natuurrijken. MichaŽls partner is Lady Faith, die van RafaŽl is Moeder Maria. 

Momenteel is zowel op elohim- als op aartsengel-niveau alweer interactie met het neven-universum, waarmee ons universum in Kosmische dans is. Op alle niveaus trekken we dus richting meer eenheid, meer samenwerking. Beide universa zijn dualiteitsuniversa, waarbij ons universum meer mannelijk en het andere universum meer vrouwelijk is. Een Kosmische dans dus van aanvullende krachten: zoals ons Yin en Yang. Dit wordt heel mooi uitgebeeld via het Hawaiaanse You Tube filmje: Laniakea supercluster. 


 

 

Lady Faith

Afbeelding invoegenLady Bijfana