Kosmische vlinders

Kosmische vlinders: we hadden er geen idee van dat ze bestonden. Na het openen van een sterrenpoort, een kosmische verbinding op Aarde, zag Vera allemaal vlinders fladderen, in alle mogelijke kleuren: blauw, goudgeel, rood, noem maar op. Op dat moment schonk zijzelf noch Eric en Nienke er echt aandacht aan, terwijl de vlinders weg fladderden. Maar bij latere activiteiten verschenen steeds weer die vlinders. Toen pas ging ons een licht op: zij kunnen de Aarde nu weer bereiken via de eerder geopende poort: voor het eerst sinds lange tijd!
 
Kosmische vlinders brengen hun heel ijle, fijne trilling naar de Aarde en helpen met hun liefde, lichtheid, vreugde en speelsheid mee aan de verheffing van de Aarde, zodat zij de lichtende ster kan worden die ze bedoeld is te zijn, alle rijken in en op haar meenemend in de Nieuwe Tijd.
 
Aardse vlinders zijn voor alle mensen zichtbaar, maar kosmische vlinders, afkomstig van de vlinderplaneet, zijn alleen zichtbaar voor mensen die met hun innerlijke ogen kijken en er hun bewustzijn op richten. Toen de vloot van Columbus naar de kust van Amerika voer, werd die immers lange tijd ook niet opgemerkt door de indianen die over de zee uitkeken. Het zat namelijk nog niet in hun bewustzijn om ze te kunnen waarnemen. Wij mensen zijn meesters geworden in het filteren van alle prikkels die op ons af komen. 

Hooggevoelige mensen missen juist vaak die mogelijkheid om te filteren, waardoor alles even sterk binnen kan komen. Maar daardoor kunnen zij ook meer waarnemen van werelden, die voor anderen nog onzichtbaar zijn en vaak geheel aan hen voorbijgaan.