Elfen, FeeŽn

Elfen zijn heel verschillend. De meeste mensen kennen de lieflijke, kleine bloemen-elfjes het best. Maar op koninkrijk-niveau zijn elfen wel twee meter lang. Elfen leven meer in harmonie en eenheid en mensen voelen zich dan ook licht en vreugdevol in hun nabijheid. Elfen zijn dan ook meer vreugdevol. Ze houden van dansen en muziek en hebben een groot gevoel voor schoonheid. Hun bijdrage aan het lichter worden van alle rijken op Aarde is dan ook uiterst waardevol.
 
Afbeelding invoegenelfenprinses Irina  
De Roze Elf of Roza, hoofd van de Raad van Wijze Elfen, nam als eerst contact met ons op Zij vroeg of we met informatie over natuurwezens naar buiten wilden komen. 
Na verloop van tijd zochten Elfenkoningsdochter Juliana en haar ouders, het koningspaar Elrond en GaladriŽl, toenadering. Het heeft wel even geduurd voor we in de buurt van het Elfenpaleis werden genood, maar hun verlangen om net als de kabouters weer contact te hebben met hun planeet van oorsprong en weer gevoed te worden vanuit de kosmos, won het van hun begrijpelijke voorzichtigheid. We hebben vervolgens vaak samengewerkt.

Tijdens en na de Elfendag van augustus 2016 hebben kosmische elfen, afkomstig van Andromeda, boven-Aarde elfen, binnen-Aarde elfen en 36 mensen, die weet hadden van hun eigen elfen-achtergrond, in innig samenzijn de bouwstenen gelegd voor meer onderlinge samenwerking, die wereldwijd door elfen en feeŽn zal worden uitgebouwd. En er werd door mensen en elfen samen gedanst op voorstel van elfenprinses Irina.

  Afbeelding invoegenelfenprinses Juliana 
FeeŽn staan heel dicht bij mensen. Ze nemen, als ze zich laten zien, een menselijke gestalte aan en zijn ook even lang als mensen. Zo hebben we o.a. kennis gemaakt Brunhilde en haar man Manfred en met feeŽnkoningin Fantasia. FeeŽn veel van hun toverkracht kwijtgeraakt, niet in de laatste plaats doordat er bijna geen aandacht van mensen meer voor hen is. Ze zijn verbannen naar de sprookjeswereld, terwijl ze juist het meest onder de mensen leefden in tijden van minder afscheiding en verdichting. Gebrek aan menselijke aandacht doet de kracht van andere wezens afnemen en gerichte aandacht van mensen laat hun vermogens weer toenemen. Hoe meer we daar als mensen bewust mee bezig zijn, des te meer kunnen we doen om het leven op Aarde te laten groeien in schoonheid, harmonie en liefde. 

Wij mensen hebben op Aarde te maken met vrouwelijke feeŽn, omdat hun mannen een heel andere taak hebben. Zij voorzien de vrouwelijke feeŽn van kosmische energie. FeeŽn zijn goed in communicatie en het leggen van contacten. Doe een beroep op hen, als je iets van de grond wilt tillen. Ze helpen graag! 

Een voorbeeld van feeŽn-hulp: toen Vera Koenen wenste dat de door haar gekochte bloemen voor de bruiloft van haar voormalige huiskabouter Karlov niet in haar huis, maar bij hem in het paleis zouden zijn, maakten de feeŽn energetisch een soort kopie van het boeket, dat ze vervolgens in het paleis lieten verschijnen. FeeŽn bieden verder graag hulp, steun en troost aan mensen en lijken daarin qua energie wel wat op engelen.

 

De feeŽnkoningin laat zich door ons Fantasia noemen (zie afbeelding rechts).
Fantasia is in 2014 getrouwd met haar 'buurman' Heinrich: zijn rijk ligt oostelijk van het hare. In juni 2016 werden ze verblijd met de komst van hun dochtertje Maria José.
 
Op voorstel van Fantasia kwam in september 2015 het Symposium Natuurwezens en in maart 2016 de Verdiepingsdag Natuurwezens. Fantasia heeft veel aanwijzingen gegeven daartoe, zodat de samenwerking met mensen haalbaar is voor zowel feeŽn als wezens uit andere natuurrijken. 

 
Afbeelding invoegenFantasia met natuurwezens
linksboven: Elohim Lady Astrea
 
Afbeelding invoegenManfred
 

Brunhilde en haar echtgenoot Manfred hebben enige jaren elfen en feeŽn in contact gebracht met de Serpent of Light energieŽn in Zuid-Amerika. Ze hebben geholpen bij het tot stand komen van een feeŽn-conferentie, waar feeŽn uit alle continenten vertegenwoordigd waren (behalve Afrika, waar interne problemen zijn, maar de Afrikaanse feeŽn worden wel van de ontwikkelingen op de hoogte gehouden.) Voor ons nieuw is, dat er ook zee-feeŽn bestaan en dat er feeŽn leven op zowel de Noordpool als de Zuidpool. Misschien is het klimaat in hun ijlere wereld wel heel anders dan in onze menselijke wereld....

Brunhilde en Manfred zijn in september 2016 meer wereldwijd aan de slag gegaan, in  samenwerking  met elfenkoningspaar Elrond en GaladriŽl, die daartoe al veel voorbereidend werk hebben gedaan.  Doel: elfen en feeŽn onderling meer tot contact en samenwerking laten komen en elfen informeren over de samenwerking die nu mogelijk is tussen Andromedaanse elfen, boven-Aarde elfen, binnen-Aarde elfen en mensen met een elfenachtergrond.

 
 
Afbeelding invoegenBrunhilde
Laatste nieuws:
in februari 2017 zijn Manfred en Brunhilde teruggekeerd naar Nederland. Over enkele maanden wordt hun tweeling geboren.