LADY AMORA

Uitleg van Lydia:

Lady Amora helpt ons om te leren begrijpen. Ze wijst ons op de liefde voor alles om ons heen: voor ieder levend wezen, de natuur, de dieren, kortom voor alles wat ons omringt. Hoe nietig of groots iets of iemand ook is. Het belangrijkste is, dat we dit moeten leren toepassen: Universele liefde voor alles wat leeft. Daarom wijst ze met haar vinger omhoog: ze wijst op het licht. Het is het liefdesbewustzijn. Op het schilderij is zij gedeeltelijk als een vrouw en gedeeltelijk als licht geschilderd: één met de Aarde en één met de Kosmos. Zij herinnert ons ook aan de liefde voor onszelf. Iedereen is in de kern dit licht, niemand uitgezonderd.

Lady Amora:

"Wij zijn de Elohim, de bouwers van de vorm. Dat wil zeggen dat alles, wat gecreŽerd is, eerst door onze "handenĒ is gegaan, voordat het in de verdichting tot stand komt. Wij creŽren de blauwdruk als het ware. Overigens in samenwerking met jullie, want jullie zijn sterke schepper-goden, je weet het alleen niet.  Het Devarijk (de natuurrijken) zijn onze naaste familie. Waar wij op een hoger, ijler energetisch niveau de creatie vormen, geven zij het de definitieve verdichte vorm: in de natuur hebben zij de laatste hand. Daar waar mensen fysiek dingen maken, hebben mensen de laatste hand, echter wel ondersteund door de natuurrijken. Daardoor hebben alle dingen een vorm van bewustzijn en een wezen dat daarbij hoort, zoals Vera al merkte toen ze contact had met de zeer stijlvolle, vlotte en elegante dame, de deva van Ferrari (jawel, het automerk). Probeer met maar en je zult verbaasd zijn. Maakt het de wereld niet veel boeiender?  Wij zijn er voor jullie en willen graag samenwerken. Willen jullie iets betekenen voor de natuurrijken en loop je tegen problemen aan waar je samen even niet uitkomt: roep ons aan, wij komen helpen! 

Als de liefde, de vreugde, de vrede des harten, de harmonie, de schoonheid, de samenhang der dingen, de gelijkwaardigheid (geen gelijkvormigheid, maar eenheid in verscheidenheid nastrevend) via Andromeda zijn imput krijgt, ben ik natuurlijk ook in beeld. We hebben haast. Het licht is te schel geweest en wordt op alle manieren verduisterd. Dat mag niet wéér gebeuren. Het dualiteitsspel is ten einde. Wanneer beginnen mensen dat in te zien? Door de liefde. De liefde des harten. Heb begrip voor angst en zorgen, zonder daar in mee te gaan. Heb begrip voor deze 'eindtijd', deze tijd van omzetting. Hoe gruwelijk die soms mag lijken, die is rechtvaardig, die maakt wakker. Nog steeds worden mensen in slaap gesust door media die valselijk berichten uitzenden, die valselijk wakker maken. Maar de innerlijke diepgang, de diepe liefde des harten, het innerlijk weten, wordt versneld wakker, bij velen. Wees gerust. Zoek je weg, vol liefde, in een wereld die vol twijfels is, want geregeerd door het hoofd. Ga iedere keer weer naar je hart, naar je God binnenin, naar je grotere Jij. Alles vind je van binnen wat je nodig hebt." (Amora via Nienke)

Amora n.a.v. vraag van Nienke:

"Kun je mensen liefde leren?
Jazéker! Je levend voorbeeld is de beste vorm van liefde leren. Een baby, die zijn liefste lach schenkt, schenkt liefde. Daarom worden Šlle mensen blij van de lach van een baby. Tegelijkertijd wekt diezelfde baby in de mens liefdesgevoelens, gewoon door er te ZIJN. In alle hulpeloosheid, dus is er heel veel vertrouwen nodig om te zijn. Soms wordt dat vertrouwen, dat basisvertrouwen, beschaamd, maar meestal reageert de omgeving op de signalen, afgegeven door de totale hulpeloosheid van de baby, door met groeiende liefde de zorg te verlenen die de baby behoeft. Zo groeit de liefde. De baby leert het de mens.  

Kun je mensen liefde leren?
Ja. Door je eigen levend voorbeeld. Wie liefde heeft voor planten, voor de natuur, kan dit mensen bij brengen,
waardoor hun ogen en harten open kunnen gaan en zij zelf liefdevoller met planten en de natuur kunnen leren omgaan.
  
Kun je mensen liefde leren?
Jazeker. De dierenwereld geeft van zichzelf. De meeste honden geven onvoorwaardelijke liefde, speelsheid en aandacht aan de mens. Groeiende liefde voor het huisdier kan het antwoord zijn. Daarin groeit de liefde.  

Kun je mensen liefde leren?
Jazeker! Door zelf liefde voor het leven te hebben, kun je mensen wakker maken voor het geschenk van het leven.
Je kunt hun liefde laten groeien, door zelf zůveel liefde om je heen te verspreiden voor alles en voor allen die op je pad worden gezet, dat in hen de liefde wordt gewekt.  

Kun je mensen liefde leren?
De meeste mensen zijn nog niet wakker voor de hogere liefde: de onvoorwaardelijke liefde. Maar ze kķnnen wakker worden, mits zij die liefde willen leren kennen en toepassen.  
De meest liefdevolle mens laat het leven gebeuren, treedt met wijd open hart en open ogen het leven tegemoet en ontvangt in dankbaarheid, met diepe gevoelens van liefde, wat het leven hem schenkt aan ervaringen.  
Liefde is het grootste goed om te ontwikkelen op Aarde.  Wie mensen liefde wil leren, dient zélf in liefde te leven, al is het maar liefde voor één facet of enkele facetten van het leven. En waar in oprechte liefde dit tot uiting wordt gebracht, daar kunnen de mensen die dat willen en daar klaar voor zijn dit leren. Leren liefhebben: het kŠn!"

 

 

Elohim Lady Amora