LADY LYDEA

 

"Ik ben voor jullie een grote onbekende. Mijn partner, mijn man, zoals jullie zouden zeggen, is wel alom bekend. Metatron is zijn naam. Het vrouwelijke aspect is erg lang op jullie planeet ondergeschikt geweest, dus ook de vrouwelijke zijnswijze van engelen en andere kosmische lichtwezens. Maar het is nu tijd voor verandering. Verandering, die balans moet brengen tussen mannelijk en vrouwelijk. Zo boven zo beneden, dus is het ook tijd dat jullie de vrouwelijke aspecten van de jullie bekende engelen leren kennen. Dus hier ben ik, reeds geschilderd door mijn bijna-naamgenote Lydia. 

Waar sta ik voor? Mijn man is de Heer van het Licht. Sta ik dan voor het duister? Nee, totaal niet! Ik sta voor het nog niet manifeste licht. Dit Licht dient in de materie te worden gebracht. Geaard dus: in het dagelijkse leven toegepast, meer fysiek, meer praktisch. Ik vertegenwoordig je passie, je verlangen om iets te gaan doen, om iets neer te zetten. 

De Hemel op Aarde brengen, doe je via mij. Dus roep mij aan, wanneer je iets wilt gaan ondernemen. Ik steun je en leid je naar het hoogst haalbare. De tijd van praten is voorbij, de tijd van eindeloos healen ook. Ga aan de slag! Dat is van belang. Hoe klein ook je project: BEGIN! En ik ben bij je als jij dit wilt. Liefs, Lydea" (Lydea via Vera)

 

Afbeelding invoegenLady Lydea, partner van Metatron