LADY ASTREA

Tekst van Lydia:

Lady Astrea is afgebeeld als de beschermvrouwe van Moeder Aarde. Zij heeft haar hand liggen op het levensboek van Moeder Aarde. Zij bewaakt de levensloop, de geschiedenis en de toekomst van de Aarde. Zij is machtig om aardse krachten te laten werken. Krachten zoals aardbevingen, stormen e.d., alles om de aarde te reinigen en het evenwicht te herstellen. Ze is geschilderd als een eenheid met de Aarde en de Kosmos. Via de Maan en de Zon, die op een lijn staan, laat ze zien dat ze het evenwicht aan het herstellen is.

Lady Astrea is een krachtige energie die iedereen graag wil steunen en begeleiden, die op een positieve manier met de Aarde en haar bewoners omgaat. Zij schenkt je kracht en blijheid om door te gaan, ook als het tegen zit. Ze voelt ook heel aards aan, al is haar bewustzijn enorm groot. Zij kan je dan ook helpen om goed te leren aarden, wat noodzakelijk is om goed bij jezelf te blijven. 

Astrea is degene die ons op verschillende terreinen begeleidt, zoals rondom ons Natuurwezens Symposium. Maar zij houdt ook het veld voor ons vast tijdens workshops, waardoor wij beschermd samen kunnen zijn, en zorgt er dan ook voor dat Eric en Nienke in staat zijn om boodschappen van natuurwezens en lichtwezens rechtstreeks door te geven aan de groep 
(dit wordt ook wel channelen genoemd)

 

Elohim Lady Astrea