AARTSENGEL MICHAEL

"Hoera! De Nieuwe Tijd is aangebroken!
 
Waarom voelen jullie de thrill niet die wij voelen? Omdat de Aarde in zwaar weer is. Hoe minder aandacht je besteedt aan wat er ‘mis’ is in de wereld, hoe beter. Creëer de Nieuwe Wereld vanuit eigen perspectief, vanuit de vreugde die wij voelen. Natúúrlijk is er nog veel werk te verzetten. Natúúrlijk wordt er nog veel water naar de zee gedragen, voordat iederéén op een ander level van bewustzijn functioneert, maar vergeet niet dat niet iedereen op een ander level wil functioneren. Oh, wat zijn jullie mensen gehecht aan jullie drama, wat geeft dat veel zekerheid: schijnzekerheid! En hoevelen zien de andere kant? De Aarde in transitie, dwars door de chaos van het veranderende oude, met zijn oude structuren en machtsmisbruiken, heen? Hoevelen van jullie leven voluit vanuit Onvoorwaardelijke Liefde, omarmend wat IS? Hoevelen van jullie geven de moed op, omdat het nooit lijkt te veranderen?
  
Maar de verandering komt van binnen uit. De verbetering begint bij jou! Bij ieder van jullie! Wanneer nemen jullie je zwaard op, en hef je die hóóg op, daarmee in je meesterschap en uit de strijd stappend? Ik strijd niet. Ik begeleid naar andere sferen en dimensies, hen die er aan toe zijn het hun vertrouwde aardse speelveld te verlaten, 3D of 4D, ten behoeve van een nieuw speelveld, met nieuwe spelregels, volgens Goddelijk decreet. En ik bescherm hen, die zich nog te klein, te onzeker of te kwetsbaar voelen, om dat grote zwaard hoog boven zich uit op te tillen. Men verwart mij met strijd, om ‘goed’ tegen ‘kwaad’. Maar dan zie je mijn taak onjuist. Ik begeleid. Ik bescherm. Godverbonden als ik ben, sta ik klaar voor ieder die mijn hulp in roept. Geef mij opdracht om te doden en ik weiger, omdat ik het leven dien, álle leven. 
 
Misbruik van mijn naam en kwaliteiten komt vaker voor dan jullie denken. False Flag operaties zijn momenteel aan de orde van de dag. Maar dat is een voorbijgaand verschijnsel, vanuit Kosmisch perspectief bezien. Ik sta voor waar ik voor sta. Krachtig. Stevig. Mens op Aarde: ik raad je aan om hetzelfde te doen. Ik ben de vuurtoren, die in de stormen in het donker schijnt en standvastig zijn post blijft innemen. Ik raad je aan om hetzelfde te zijn. Strijd niet. Bescherm wat om bescherming vráágt en doe geen ongevraagde dingen. 
 
Ieder mens staat NU, deze periode op Aarde, voor een wezenlijke keuze: Waar sta ik? Ben ik Godsverbonden? Leef ik met en vanuit mijn Bron? Of is het zaak om te herbronnen? Moet ik me herbezinnen op wat ik zie als mijn taak? Dien ik iets in mij los te laten als horend bij de Oude Aarde? Hoe win ik aan kracht, aan levenskracht, aan levensvuur, zonder dat dat ten koste gaat van anderen?
 
Lééf, mens, lééf, en bekommer je niet om het wereldschokkende wereldnieuws, dat je van je stuk brengt, uit balans brengt, klein houdt, of tegenwerkt, om te groeien naar je ware postuur. Wéés de engel op Aarde die je kunt zijn: sterk, krachtig, Godverbonden, zeker, en genezend voor jezelf en je omgeving, en daarmee voor de Aarde." (Michaël via Nienke)