NATUURWEZENS EN MENSEN WERKEN OP HEEL VERSCHILLENDE MANIEREN SAMEN:

Liefdevolle ontmoeting in de natuur met Ella, Irma en elfenprinses Irina

Na de elfendag in augustus 2016 is de behoefte gegroeid om het contact met de elfen en natuurwezens te verdiepen. 

Dit geven we sindsdien vorm door samen te komen in de natuur. Om de nieuwe aarde te beleven en ervaren. Vanuit gelijkwaardigheid en respect.


C:\Users\User\Documents\Prinses Irina (1) verkleind 2.jpg

Elfenprinses Irina; getekend door Lydia v Oort


 De elfen vragen of we vanuit het gevoel,

met verwondering en een open hart willen verbinden. Te delen in wat gevoeld en ervaren wordt. Om het subtiele voelen te (h)erkennen, waardoor het zich mag bekrachtigen. Dit geeft de natuurwezens hun identiteit. Hierin zijn ze van ons afhankelijk. Ze groeien door de erkenning. Hun dank is vreugde, Blijdschap. De natuurwezens helpen ons het bijzondere in het ogenschijnlijk gewone te voelen, horen en zien. Als een elfendans;  een innerlijke toestand van vitaliteit en passie & Bewustzijn. Pure vreugde.


Elke ontmoeting is weer anders en uniek. Tijdens de wandeling ontstaan spontane ervaringen tussen de mensen en de natuurwezens die op die dag aanwezig zijn. We gaan samen op weg, in speelse ontmoeting: in klank, beweging of stilte.

Je wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen. De data worden elke keer op de agenda van de website Natuurwezens vermeld. Tot ziens!

Elfenprinses Irina (namens elfen en andere natuurwezens), Irma Ticheloven en Ella de Vlieger