NATUURWEZENS EN MENSEN WERKEN OP HEEL VERSCHILLENDE MANIEREN SAMEN:

Lieve mensen,
Het is nu nog hartje winter, maar voordat je het weet is het alweer voorjaar en ben je van mij gewend dat je de eerste uitnodiging ontvangt voor onze wandeling.
Echter, er gaat iets veranderen. Irma en ik gaan stoppen met het organiseren van deze wandelingen. Onafhankelijk van elkaar voelden we beiden, dat we op een andere manier ons willen verbinden met de natuurwezens en de natuur. Dit is spontaan zo gegroeid in onze harten. We kijken samen terug met veel plezier en dankbaarheid dat we, samen met jullie, onze wandelingen hebben mogen beleven.
De gesprekken, het delen van onze gevoelens, het samen zingen en de humorÖÖ..we willen jullie allemaal bedanken hiervoor. Het was fijn en goed! Het is nu tijd voor weer andere, nieuwe belevenissen. Rest ons om alleen nog te zeggen dat we jullie het allerbeste toewensen!
Heel veel liefs, Irma en Ella  
Liefdevolle ontmoeting in de natuur met Ella, Irma en elfenprinses Irina

Na de elfendag in augustus 2016 is de behoefte gegroeid om het contact met de elfen en natuurwezens te verdiepen. 

Dit geven we sindsdien vorm door samen te komen in de natuur. Om de nieuwe aarde te beleven en ervaren. Vanuit gelijkwaardigheid en respect.


C:\Users\User\Documents\Prinses Irina (1) verkleind 2.jpg

Elfenprinses Irina; getekend door Lydia v Oort


 De elfen vragen of we vanuit het gevoel,

met verwondering en een open hart willen verbinden. Te delen in wat gevoeld en ervaren wordt. Om het subtiele voelen te (h)erkennen, waardoor het zich mag bekrachtigen. Dit geeft de natuurwezens hun identiteit. Hierin zijn ze van ons afhankelijk. Ze groeien door de erkenning. Hun dank is vreugde, Blijdschap. De natuurwezens helpen ons het bijzondere in het ogenschijnlijk gewone te voelen, horen en zien. Als een elfendans;  een innerlijke toestand van vitaliteit en passie & Bewustzijn. Pure vreugde.


Elke ontmoeting is weer anders en uniek. Tijdens de wandeling ontstaan spontane ervaringen tussen de mensen en de natuurwezens die op die dag aanwezig zijn. We gaan samen op weg, in speelse ontmoeting: in klank, beweging of stilte.

Je wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen. De data worden elke keer op de agenda van de website Natuurwezens vermeld. Tot ziens!

Elfenprinses Irina (namens elfen en andere natuurwezens), Irma Ticheloven en Ella de Vlieger