NATUURWEZENS EN MENSEN WERKEN OP HEEL VERSCHILLENDE MANIEREN SAMEN:

 
 
 
Afbeelding invoegenMimi (links) en Erica (rechts)
 

Essences maken door Erica, Mimi en vele natuurwezens 

Erica de Kat Angelino en Mimi Roffelsen hebben samen met veel natuurwezens essences gecocreŽerd. De essences worden gemaakt in opdracht van diverse natuurwezens. De natuurwezens bepalen waar en wanneer ze gemaakt gaan worden. Deze Earth and Sky Synergy Essences bevatten de levensenergie van natuurwezens van de Aarde en van de Binnen-Aarde.

De Earth and Sky Synergy Essences werken anders dan de gangbare essences of remedies. Deze laatste zijn er in principe alleen voor de mens en worden gebruikt wanneer gemoedsgesteldheden of emoties niet meer in evenwicht zijn. De Earth and Sky Synergy Essences, echter, zijn er om de natuurwezens en de Aarde te helpen. Uiteindelijk helpen wij daarmee ook onszelf.  Met de essences krijg je toegang tot en kun je je verbinden met de wijsheid, inzichten en vreugde van de natuurwezens. Met als doel in eenheid te gaan leven en toe te werken naar een diepere, liefdevollere en verantwoordelijkere relatie met betrekking tot de Aarde, de kosmos en alle wezens, zichtbaar en onzichtbaar. Op deze manier wordt het transformatie- en ascentieproces van ons allen in gang gezet.

Klanken(of tonen) is een belangrijk onderdeel tijdens het creatieproces van de essences. Het wordt gebruikt om de diverse plekken waar de essences gemaakt worden energetisch te reinigen. Tevens wordt het klanken ingezet om de levenskracht van de wezens die hun bijdrage leveren zo optimaal mogelijk te versterken.

Belangstelling? Geniet van de meeslepende verhalen over de avonturen met natuurwezens van Erica en Mimi, om deze essences geboren te kunnen laten worden, op hun website www.esse-essences.com of mail@esse-essences.com