Tekenen en schilderen

Afbeelding invoegen
Lydia aan het werk
 
Afbeelding invoegentekening van een bijeenkomst

Afbeelding invoegensterrenbeeldschilderij van Lydia
   

Tekenmedium Lydia van Oort tekende en schilderde iedere keer weer de lichtwezens en natuurwezens waar we op dat moment het meest intens contact mee hadden, vaak zonder dat we elkaar daarvan op de hoogte brachten. Met Lydia hebben we diverse workshops over en met natuurwezens verzorgd, waarbij Eric en ik vertellen/ natuurwezens channelen en Lydia tegelijkertijd tekent welke wezens ons omringen. 

 
Lydiaís pasteltekeningen en schilderijen maken deze voor vele mensen onzichtbare wezens uit de lichtsferen en de rijken der natuurwezens zichtbaar.  
Veel van haar werk is te zien op deze website. We zijn dankbaar voor deze bijzondere samenwerking, met haar, met de lichtwezens en vooral met de natuurwezens,
want onze workshops zijn op hun verzoek!
 
In opdracht maakt Lydia schilderijen en tekeningen van gidsen en begeleiders, dierbare overledenen, engelen en natuurwezens die mensen omringen, hen verder helpen of met hen samenwerken.
 
Lydia illustreert ook boeken. Zo schreven we ons boek 'Mensen en Natuurwezens, samen op weg naar de Nieuwe Tijd' samen met licht- en natuurwezens, terwijl Lydia uiteraard zorgde voor de vele tekeningen.
 
Lydia geeft op afspraak tekensessies in haar atelier. Ze tekent ook op locatie en bij mensen thuis: in huis of tuin. Lydia's website:  www.tekenmedium.nl