NABESCHOUWING SYMPOSIUM


ONS NATUURWEZENS SYMPOSIUM WAS EEN GROOT SUCCES 

Alle eer en dank aan elohim Lady Astrea en feeŽnkoningin Fantasia, de initiatiefneemsters! 

 tuin Drakenburg

Onze ambiance, de Schaapskooi van De Drakenburg bij Baarn, was perfect. Omringd door de vele schilderijen van Lydia van Oort, in aanwezigheid van velen uit diverse sferen en uit de rijken der natuurwezens, was er zaterdag een zeventigtal mensen bijeen. Het was duidelijk Fantasia's dag. De eerste rij stoelen leek leeg, maar was gereserveerd voor eregasten zoals kabouter-koningspaar Filantine en Graham, elfenkoningspaar Elrond en GaladriŽl en hun dochter Juliana.

De zaterdag verliep heel levendig: van het bijeen zijn in de derde dimensie t/m de liefde en verbondenheid van de vijfde dimensie en de magie van de zesde dimensie.

Nadat Fantasia haar openingswoord had gedaan via Vera, hield Jodokus (nu koning van Frankrijk, die zich voortaan om die reden liever FranÁois laat noemen) via Nienke een betoog, terwijl zijn vriend Karlov, die menskunde doceert, in een speelse dialoog met Eric aan het publiek liet zien & horen, hoe flitsend een tweegesprek tussen een kabouter en een mens kan verlopen: uit de menselijke zwaarte! Karlov en Jodokus/FranÁois hadden 50 door hen in menskunde opgeleide kabouters bij zich. Garibaldi was er met enkele tientallen eenhoorns. Er waren centaurs, nimfen, elfen, feeŽn en vele andere wezens. Hoofd van de koboldenraad van Europa Koboldus zorgde met 50 manschappen voor bescherming, evenals de Witte Draak van EuraziŽ en de witte draken van zijn orde. Frank Silvis maakte aanschouwelijk hoe je in samenwerking met nimfen de waterkwaliteit kunt verhogen. Onze eigen Maaike en haar partner Sanne namen met hun instrumenten mensen en natuurwezens mee naar buiten. Binnen konden mensen niet alleen terecht bij de sprekers, maar ook bij Josette Teepen en Francien Huisman, in het gezelschap van draken, eenhoorns en centaurs. Het slotoptreden van Ankie en Nanne toverde de dag om tot één groot gezamenlijk feest!

De zondag verliep veel rustiger, meer ingetogen. De energie werd verder opgebouwd tot de zesde t/m de elfde dimensie. Mensen werden dan ook diep aangeraakt.

Lydia's schilderijen van elohim, engelen en natuurwezens, de bijzondere kristallen van Leny van Domburg en de verfijnde harpklanken van Mariet Weijs hielpen al mee aan het verhogen van de trilling. Maar die werd nog verder verhoogd toen Vera alle kosmische begeleiders vroeg om aanwezig te zijn. Wilka Zelders raakte onze harten via de vorm-, kleur- en lichtbeelden van haar schilderijen, omlijst door harmonieuze klanken. De impact was enorm: velen waren diep geroerd. Erica de Kat Angelino maakte ons duidelijk hoe je samen met natuurwezens en op hun initiatief prachtige essences kunt maken. Vera nam ons mee naar het thuisgevoel van Andromeda en Lyra: respectievelijk ons moeder- en ons grootmoederuniversum. Daar zijn niet alleen voor ons, mensen, planeten van oorsprong, maar ook voor vele natuurwezen-rijken. Het werd een ontroerende herinnering aan onze gezamenlijke oorsprong: die van engelen, natuurwezens én van mensen! Fantasia hield via Vera haar slotwoord en daarna gaf Lady Astrea nog een korte nabeschouwing. De dag eindigde in één groot gevoel van verbroedering en eenheid. We hebben samen heel veel liefde en vreugde gegenereerd. Dus inderdaad: een groot succes!!!

Uitleg van de overzichtstekening Natuurwezen Symposium 2015, tekst van Lydia:                                                    Centraal zit de gehele groep bijeen. Zowel mensen als natuurwezens uit verschillende rijken. Door elkaar, naast elkaar. Het is een grote stralende eenheid, iets waar eeuwen lang naar gestreefd is. Deze eenheid, deze lichtkracht, is nu neergezet, heeft wortels gekregen. Moeder Aarde, Gaia, ondersteunt het geheel met beide handen. Ze geeft heling en inzicht aan alle deelnemers. Deze dagen, dit samenzijn, wordt gadegeslagen, gevolgd door vele, vele wezens uit diverse dimensies en rijken. Rechts zijn Andromedanen te zien, tezamen met een eenhoorn. Links laat een katachtig wezen zich zien en zeer vast neerzetten in de stof via het tekenen. Het zijn nieuwe helpers, die ons met hun speelsheid en liefde gaan begeleiden. Het zijn beschermers, wachters: ze beschermen diegenen, die zich met dit lichtwerk bezig houden. Bastet heeft hen gevraagd de mensen te steunen. Dit weekend is van ongelofelijk groot belang geweest voor iedereen, voor alle rijken. Belangrijker dan wij mensen kunnen beseffen. Het is een grote stap voorwaarts in de lichtheid van de Aarde en de verschillende rijken.  Op naar het volgende lichtfeest!!!

Dank aan allen die deze dagen tot een overweldigend succes hebben gemaakt!                           Het kernteam: Vera, Nienke, Eric, Lydia, Josette en Francien 

 

Natuurwezens Symposium            19 en 20 september 2015

Fantasia

Lady Astrea

Natuurwezens Symposium 

tekening Lydia tijdens SymposiumAfbeelding invoegen
 
Maaike de Groot heeft nog wat impressies op onze facebook Natuurwezens gezet (aan te klikken onderaan onze THUIS-pagina).
Nicky van Oort heeft eenYou-tube filmpje gemaakt van de zondag, zie thuispagina rechtsboven.