OPROEP FANTASIA

(Deze oproep is ook verspreid via www.nieuwetijdskind.com)

NATUURWEZENS SYMPOSIUM, OPROEP FANTASIA:

Lieve Mensen,

Er breekt een nieuwe tijd aan, een tijd waarin mensen en natuurwezens, zoals jullie ons noemen, weer gaan samenwerken, maar ook samen leven. Dat is nu niet het geval. We leven nu naast elkaar, zonder elkaar te zien, te kennen of rekening met elkaar te houden.

Stel je eens voorÖ een wereld waarin het normaal is dat je zicht hebt op onze wereld en de verbanden ziet met jullie wereld. Waarin je kunt zien hoe elke actie van jullie kant invloed heeft op onze werelden en ook hoe vaak wij jullie trachten in te fluisteren met ideeŽn hoe het ook kan.

En het kan zo anders, zoveel vriendelijker, liefdevoller, eleganter, met zoveel meer schoonheid, als jullie maar weer eens werkelijk jezelf durfden te zijn. Werkelijk durfden in te voelen van wat je eigenlijk zou willen zijn en zou willen doen.

Het heeft ook lang niet gekund, de afgescheidenheid was totaal, de trillingsverschillen waren te groot en jullie maatschappij te afwijzend. Er moest veel geleerd worden over goed en kwaad en er is uiteraard nog steeds dualiteit op de planeet Aarde. Echter, het zal je wellicht verbazen, is ze toch aan het verminderen, hoewel het nieuws in jullie media je anders wil doen geloven.

De weg naar een andere wereld, één van meer samenhorigheid is ingeslagen. Wij nodigen jullie uit om de eerste stappen te zetten. Na diverse jaren van elkaar leren kennen en zelfs te beproeven, is de tijd nu rijp voor een groter samen zijn.

We organiseren een tweedaags symposium, samen met de mensen. Twee dagen om elkaar te ontmoeten, te omarmen, verder te leren kennen. En dit prille begin, want dat is het, een stevig fundament te geven. Een fundament om onze relatie met elkaar verder uit te bouwen.

De Aarde kan weer de parel van het universum worden, want dat is ze! Maar we hebben jullie nodig en jullie hebben ons nodig. De tijd van afgescheidenheid is definitief voorbij en de sluiers worden opgelicht, de breuk geheeld.

Daarom doen wij deze oproep: kom weer thuis en ontmoet ons 19-20 september in de Drakenburg bij Baarn (NL).

Liefs, Fantasia namens de Natuurrijken en Vera namens het Symposium team


 

 

Fantasia (linksboven: elohim Astrea)